Støtteordninger

Det er mange måter du kan hjelpe til i arbeidet med hjemløse katter. Her er noen alternativer:

Link til innmelding
Bli medlem i Kattens VERN Molde
Kattens VERN Molde er en frivillig organisasjon hvis formål er å hjelpe hjemløse katter i Molde og Romsdal. Vi tar inn hjemløse katter, steriliserer, kastrerer og behandler de slik at de kan adopteres og få en ny mulighet. Organisasjonen består av en gruppe frivillige medlemmer og mange støttespillere.

Som medlem går ditt bidrag uavkortet til drift av organisasjonen. Vi har ingen administrasjonskostnader og driver på 100 % frivillig basis. Vi er registrert i Brønnøysund som frivillig organisasjon og leverer årlig regnskap.

Som medlem vil du: 
  • Invitasjon til medlemstreff
  • Informasjon om status i foreningsarbeidet
  • Treffe hyggelige mennesker med interesse for katt og dyrevelferd
Medlemsløsningen finner du på Deltaker.no - en ordning driftet av DNB som organiserer transaksjonen med betaling. Kattens VERN Molde er en registrert organisasjon med regnskapsinnlevering, så du kan være trygg på at pengene dine brukes til formålet. 

Medlemskontingent for 2012 er kr. 250,- 

Skjema for innmelding i Kattens VERN Molde finner du her.

Støtt oss med et engangsbeløp
Mange vil gjerne gi oss et beløp en gang uten å bli registrert som medlem - det kan du også gjøre. Kattens VERN Molde har konto 0539 43 85737. Vi er takknemlige for all støtte - liten eller stor! 

Doner mat og utstyr eller annet relatert til kattehold
Ønsker du å gi en gave til Kattens VERN Molde direkte kan du donere for, katteutstyr, leker eller annet. Kjøper du noe til oss kan vi hente det, alternativt kan det settes i butikken det kjøpes hos. Både Molde Zoo på Molde Storsenter og Tropehagen Zoo på Roseby vil håndtere dette.

Mange gir oss også brukt katteutstyr som bur, kattedo, klatrestativ og annet dersom de ikke trenger dette lenger. Ta kontakt med oss på 480 62918 eller send oss en melding på kvmolde@gmail.com


Bli fosterhjem
Vi har alltid behov for nye fosterhjem. Som fosterhjem sier du ja til å ta inn en eller flere pusekatter midlertidig til de får et nytt permanent hjem. Kattens VERN Molde dekker kattefor, sand og utstyr, samt nødvendige veterinærutgifter og/eller medisiner. 

Fosterhjemmene har førsteretten til å beholde kattene de fostrer dersom de ønsker det. Du kan godt være fosterhjem for en kortere periode - og det passer også bra for deg som bor i leilighet der det er lov å ha katt, permanent eller midlertidig, da mange fosterkatter ikke behøver å være ute den tiden de er i fosterhjem. 

Fungerer ikke fosterhjemsordningen for deg - det var annerledes å få en pus i hus enn du trodde eller noe annet skjer, flytter vi pus til et annet fosterhjem. 

Ta kontakt med oss på 480 62918 eller send oss en melding på kvmolde@gmail.com