fredag 7. mars 2014

Bob - ny pus!


Nevnte vi at Bob hadde floker?? Det er ikke ønskelig å barbere så mye , selv om det er gode tempraturer nå, men her var det ikke noe valg!

 
Gjett om en som blir overraska når han våkner...

Dyrlegen mente Bob var 2 - 3 år, fin vekt , med frostskader på ørene...


Nå er det jo ikke rart at pelsen er som den er, han har jo gått ute i evigheter. Men det er trist å se en voksen katt jamrer seg over at det lugger, og se skammen han føler når han ikke får vasket seg skikkelig etter et dobesøk. Med langhåra katter trenger de mer stell og hjelp til pelsen, så viktig at eiere er flinke til å børste, eller være rask til å fjerne evt floker.


 
Verdens søteste "pasient" , syns vi...
 
 
 
Man skulle kanskje trodd at å våkne med mindre utstyr og så og si pelsløs hadde gjort den beste blyg, litt redd...Men ikke denne karen nei! Han STRÅLER av selvtillit, og bare å kunne vaske seg skikkelig....Han ble så overrasket over hvor lett det var, og halen rett i været - tydeligvis storfornøyd med den nye tilværelsen! Ikke dumt å gå fra hjemløs til fosterhjem, til å endelig kunne vaske seg??




Lykkelig!!



Heldigvis for Bob, og han nye eier, elsker Bob å bli børstet!


 
 
Bob er utrlog heldig, han kom i fosterhjem på tirsdag, og idag fredag ble han adoptert bort til den snille damen som hadde gitt han mat ute! Lykke til Bob og hans  nye mams, de kommer nok til å storkose seg sammen!





 
 
Så søt og utrolig snill! Takk for at vi ble kjent med deg , Bob!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar