torsdag 14. juni 2012

Historien om Gråtass


Gråtass ble funnet med en stygg svulst på halsen, og vi fikk han i hus til vi fikk han operert. Historien hans er som mange andre : Eier blir lei , og katt misliker seg der. Han stikker av, og blir matet av noen tilfeldige. Et eldre ektepar matet han siste tiden, men tok ikke ansvar da svulsten kom. De trodde han hadde sloss, og tenkte kanskje at katter ordner seg selv? Ingenting ble gjort, før ei oppdaget han og ikke kunne la han gå slik. I dag når vi kom for å hente han, strøk han seg opp etter oss, og virker sjeleglad for å få være inne, spise når han ville og få kunne slappe skikkelig av!
Mye pels som barberes bort før svulsten skal fjernes....Kan tenke meg at det er godt å bli kvitt denne fæle saken...!Tenk å gå med denne fæle saken på halsen din! Dette har ikke komt over natten for å si det slikt, og vi blir alltid lei oss når dette bare blir oversett. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre i forskjellige situasjoner der man finner katt man er usikker på om noen eier. Man kan høre rundt i nabolaget, sette bilde i avisen , henge opp plakater , legge ut bilde på nettet. Om pus er veldig skjør og pjask kan man også ta med pus hjem mens man venter på resultat frå plakater osv. Ingenting er mer hjerteskjærende enn å vite at en pus er helt utslitt og syk, og folk bare har oversett han! Heldigvis for denne katten brydde folk seg , og har nå fått hjelp!
Svulsten er byttet ut mot sting og pus ligger nå å slapper av. Dyrlegen tippet han var 2 - 5 år, og at svulsten var godartet. Vi er veldig takknemlige for all støtte , donasjoner og ønsketenkninger, fosterhjem og for de som tok ansvar for pusen! Ikke alle historier ender slik, men vi får trøste oss med denne! Og vi er selvfølgelig veldig glad på Gråtass sine vegner, at han snart får et nytt hjem og er kvitt svulsten...et nytt og bedre liv!


2 kommentarer:

  1. tårer i øyekroken.. snufs.. men godt han ble funnet og ble tatt vare på <3

    SvarSlett
  2. Kjempebra ar katten ble operert :-)

    SvarSlett