onsdag 21. mars 2012

Månedens pusefortellling
  1. Navn : Marianne Bjellvåg 
  2. Kattens navn : Stålull (bollen) og lishpus
  3. Hvor fikk du høre om Kattens Vern Molde : Søkte litt på nettet så dukka det opp en hjemmeside til kattens vern 
  4. Hvorfor valgte du katt fra Kattens Vern Molde : Fordi jeg ville ha en katt raskt etter jeg måtte avlive den forrige pga. sjukdom. + at jeg syns det var greit å gi hjem til katter så virkerlig trenger det.
Stålull, eller bollen som han het, fikk jeg med kattens vern molde sept / okt 2008. Skulle til molde å finne meg en ny kattunge siden den jeg hadde måtte avlives pga sjukdom, men endte opp med denne digre kosebamsen på nestn 8 kg. Han er verdens snilleste katt, å er kanskje litt bortskjemt :-) Han er bare snill med de 2 andre kattene jeg har, men har lært bort sin uvane til minstemann, så her har jeg 2 katter så nekter å drikke av vannskåla, men sitter å slikker på vannkranen til jeg skrur på. Han har hatt sine moldeturer til dyrlegen, øremidd, vaskine, chipping, slåssskader og fått operert ut 2 tenner. Og iløpet av våren skal jeg inn til sjekk igjen pga. de hørte en suselyd på hjertet hans sist helsesjekk, da skal han få alle undersøkelser så trengs for å finne ut om han har hjertefeil. Liker seg best inne på vinterstid og ellers når det er kaldt og regnvær ute, men på sommeren er han gjerne ute hele dagen. Stålull nyter det gode liv på Averøya sammen med lishpus og melis :)


Lishpus ble henta etter tips fra dere. Villkattunge på 3-4 mnd da e dro å henta han. Utmagret å møkkete når jeg henta han, så måtte bades flere ganger med katteshampo for å få bort lukta stakkar. Etter en uke under sofaen turte han til slutt å komme frem. Nå er han blitt en stor å flott katt, men bærer preg av å ha vært villkatt, veldig redd andre folk, men han blir bedre å bedre :-)    

2 kommentarer:

  1. De 2 til høyre i burene lignet veeldi på de jeg har :) Nydelige alle sammen!

    SvarSlett
  2. stålull er den røde store og lishpus er den svart/hvite om noen lurer på d :)

    SvarSlett