fredag 17. februar 2012

Katter og snø!

Endelig er det fredag! Endelig er det helg! 

Idag bestemte jeg meg for å ta meg en tur hjem til foreldrene mine på Lesjaskog. Og her var det fantastisk vær! Sol og 2 pluss grader :) 
Kom hjem til lille pusen min som lå i senga og sov, lat som han er. Han hater rett og slett snø og vinter. Men så tenkte jeg at det ikke kan fortsette sånn. Jeg tok på meg varme klær og kamera og tok han med ut i snøen. Først ble han sint og irritert fordi han sank i snøen, men etterhvert begynte han å hoppe rundt overalt. Jeg kastet litt snø på han, lagde en liten "hule", bygde en liten borg og tok litt bilder. Lille Emil lekte seg som bare det og ville absolutt ikke inn igjen :) 
Nå ligger han i senga mi og sover. Han ble nok ganske sliten! Anbefaler alle å gå ut med katten og kose seg litt i snøen. Ha gjerne med flere fra familien eller barn. Man trenger ikke et stort ute område, en liten veranda er helt nok. Her kommer et par bilder ;) 


 Har laget en liten "borg" av snø. 

 Så mye har Emil gått i snøen, men det var ikke så lett fordi han sank en del.

 "Du ser meg ikke!"

"Nam nam nam, is :)"

Har du vært ute med katten om vintern?
Ønsker alle samen en riktig god helg og en artig lek ute med katten! 
Hjertelig hilsen fra Diana i Kattens Vern Molde :)


2 kommentarer:

  1. Så kjekt å se den lille gutten vår har blitt så STOR! Han er jo bare helt nydelig. Husker vi fikk han og søsknene inn - de ar livredde, og bittesmå, bare 5-6 uker gamle. Og se hvilken skjønnhet som han er blitt! Takk Diana!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha Hilde :) Det er fint å høre! Husket også første gang jeg så på han og søsken hans, dem var skikkelig redd ja. Er så fornøyd med han! Håper dem andre har det like bra :)
    Nydelig kull!

    SvarSlett