torsdag 12. august 2010

Total makeover!

I våres fikk vi inn en hvit hannkatt på 2-3 år. Skjønt hvit var en overdrivelse - skittengrå, full av betente sår, nesten ikke pels, MASSE øremidd med store sår i ørene, og vekt på linje med et katteskjellett! En støtte spiller hadde tatt han inn, faktisk for 2. gang. Første gang var i 2009 på senvinteren. Nesten samme forfatning da, men i bedre form. Han ble pleiet og fetet opp og eier ettersøkt. Joda, det kom en eier, som var sur pga at katten hadde fått mat!

Da pus dukket opp i våres var det åpenbart at eier ikke hadde fulgt rådene. Fortsatt ukastrert, men som sagt i svært dårlig forfatning. Denne gangen dukket ikke eier opp, og trolig ville hun ikke fått katten denne gangen på grunn av tilstanden. Du kan se på bildet hvordan han så ut!

I dag, tre måneder etter fikk Septimus et nytt godt hjem . Problemene er et tilbakelagt stadium, gutten er frisk og fet, kun pelsen trenger litt lengre tid på å bli perfekt. Vi er så glade! Du kan se på bildet og nesten ikke tro det er samme katt! Lykke til storepus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar