mandag 16. august 2010

Søtere enn søtest!

Tigern fikk nytt fosterhjem i dag, ikke for evig, dessverre, så nå håper vi at pusegutten finner et hjem snart. Tigern kom til oss med søsteren Lillemor da han var 3 uker gammel. Mamman og broren hennes fikk et nytt hjem langt fra Molde, men ungene hennes ville de ikke ha med. Så for de to småtrollene ble det fostermor Katrine. Som du ser av bildet så ble det adopsjon ppå direkten. Det skyldes at Katrine ble sterilisert høygravid etter dyrlegens anbefaling. Men den lille pusejenta lengtet så etter ungene sine, at melkesprengen ikke var til å stoppe.

Da vi presenterte henne for de to små nøstene, hoppet hun rett opp i kurven og la seg til rette for amming. Sånn ble Lillemor og Tigern oppfostret.

Kartine ble adoptert bort da de var 12 uker gamle. Sjelden at mor går først, men sånn ble det. Lillemor og Tigern ble splittet etter et par uker. Tigern kom til et midlertidig fosterhjem med en ganske stor hund. Det var vi veldig spente på. Men det gikk strålende. Så i tillegg til å være gald i barn er han blitt hundevant. Bare se på bildet!

Nå vil Tigern gjerne ha et godt hjem. Jeg er supervak for store røde guttepuser som han, men sukk, jeg har huset fullt av katter selv, så han må nok få et annet hjem enn mitt. Han er rett og slett vakker. litt sjeløyd, men det er supersjarmerende! Utrolig trygg guttepus også - og han blir stor!

Tigern er en tiger!

1 kommentar:

  1. Tigern har fått nytt hjem. Fosterhjemmet sto ikke for hans sjarm (forståelig, han er superherlig!)Lykke til Tigern - med selskap av ny familie og tre kattevenner!

    SvarSlett