tirsdag 17. august 2010

Lillegutts nye verden

Det kom en liten kattegutt til en familie på Røbekk for 2 uker siden, knapt 10 uker gammel. Han sjarmerte seg inn, men kunne dessverre ikke bli der. De trodde at han kunne være naboens sin, men da de kom hjem fra ferien, var det ikke deres. At han hører til der oppe på sletta tror vi nok, men ingen har kontaktet finnerne etter annonsering, og så langt ingen eier. Derfor kom Lillegutt til oss.

For en 12 uker gammel kattegutt må verden være ganske skremmende. Hvor lenge var du uten stell, lille venn? Skulle ønske de kunne snakke! Lillegutt var i hvertfall veldig sosial, tillitsfull, renslig og alt hva en kattegutt egentlig behøver å være i den alderen. Siden minstemann av fosterkatter her i huset er knapt måneden eldre, ble det som du kan tenke deg full musikk fra første stund.


To må man være - Nikodemus og
Lillegutt etter bare et døgn!
Vi har stort sett gode erfaringer med fosterhjemspuser som treffer hverandre - i hvertfall når de er små, så går det raskt. En forutsetning er nok at de er sosialisert på forhånd. Engstelige katter gjemmer seg også for de andre kattene i huset, selv om de snakker samme språk. Det er litt av en kabal å sette sammen rette pusekatter.

Nikodemus og Lillegutt fant heldigvis tonen. Huset har forøvrig ellers større katter, og bor heldigvis så landlig til at alle får lov å gå ut. Med sommer og sol blir presset litt mindre da, og konfliktene færre. Etter en dag camperer smågutta sammen - søtt?

1 kommentar:

  1. Lillegutt (etterhvert kalt Timian) har fått nytt hjem - med en nøyaktig like gammel kompis som heter Luks! Lykke til gutta, vi vet at dere har fått et strålende hjem!

    SvarSlett